TÄLTÄ KÄÄNNÖSTOIMISTOLTA VOIT TILATA MYÖS TULKKAUKSET

044 273 4437

Soita ja kysy lisää!

Käännökset ja tulkkaukset Kokkolassa

Olen Mikael Tast, vankan ammattitaidon kääntäjä Kokkolasta. Tarjoan tulkkaus- ja käännöspalvelujani sekä yksityis- että yritysasiakkaiden käyttöön. Pystyn palvelemaan asiakkaita koko Suomen alueella.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Suomi, ruotsi, englanti ja saksa

Teen käännös- ja tulkkaustöitä useilla kielipareilla. Kielitaitooni kuuluvat suomi, ruotsi, englanti ja saksa. Pystyn tekemään töitä kaikilla yhdistelmillä, joita näistä kielistä saa aikaiseksi.

Käännöstyöt

Tekstien käännättäminen kannattaa teettää aina ammattilaisella, sillä virheet tekstissä laskevat reilusti sen uskottavuutta. Ammattitaitoinen kääntäjä pystyy kirjoittamaan tekstin valitulla kielellä lähes natiivin tapaan!

Käännän kaikenlaisia tekstejä, mutta olen erikoistunut asiakirjakäännöksiin. Minulla on laaja kokemus useilta aloilta, joten pystyn kääntämään myös erikoisalojen tekstejä.

Tulkkaus

Käännöstöiden lisäksi myös tulkkaus kuuluu osaamiseeni. Pystyn toimimaan tulkkina nopeatempoisissakin tilanteissa, sillä vankka kokemus on kasvattanut ammattitaitoani.

KÄÄNNÖKSET JA TULKKAUKSET

Olen oikea kääntäjä sekä yritysten että yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Voit lähettää minulle palautetta tai kysymyksiä myös alla olevalla lomakkeella. Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian vastauksen kanssa!

Yhteystiedot

Kääntäjä Mikael Tast
Kaarlelankatu 18-20 A 10
67100
KOKKOLA
Puh. 044 273 4437
mikael.tast@anvianet.fi
kaantajamikaeltast.fi