Käännökset ja tulkkaukset Kokkolassa

Olen Mikael Tast, vankan ammattitaidon kääntäjä Kokkolasta. Tarjoan tulkkaus- ja käännöspalvelujani sekä yksityis- että yritysasiakkaiden käyttöön. Pystyn palvelemaan asiakkaita koko Suomen alueella.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Suomi, ruotsi, englanti ja saksa

Teen käännös- ja tulkkaustöitä useilla kielipareilla. Kielitaitooni kuuluvat suomi, ruotsi, englanti ja saksa. Pystyn tekemään töitä kaikilla yhdistelmillä, joita näistä kielistä saa aikaiseksi.

Käännöstyöt

Tekstien käännättäminen kannattaa teettää aina ammattilaisella, sillä virheet tekstissä laskevat reilusti sen uskottavuutta. Ammattitaitoinen kääntäjä pystyy kirjoittamaan tekstin valitulla kielellä lähes natiivin tapaan!

Käännän kaikenlaisia tekstejä, mutta olen erikoistunut asiakirjakäännöksiin. Minulla on laaja kokemus useilta aloilta, joten pystyn kääntämään myös erikoisalojen tekstejä.

Tulkkaus

Käännöstöiden lisäksi myös tulkkaus kuuluu osaamiseeni. Pystyn toimimaan tulkkina nopeatempoisissakin tilanteissa, sillä vankka kokemus on kasvattanut ammattitaitoani.

KÄÄNNÖKSET JA TULKKAUKSET

Olen oikea kääntäjä sekä yritysten että yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Voit lähettää minulle palautetta tai kysymyksiä myös alla olevalla lomakkeella. Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian vastauksen kanssa!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kääntäjä Mikael Tast
Kaarlelankatu 18-20 A 10
67100 KOKKOLA

Y-tunnus:
Puh: 044 273 4437

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kääntäjä Mikael Tast:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Kääntäjä Mikael Tast

Kaarlelankatu 18-20 A 10

67100 KOKKOLA

Puh. 044 273 4437

mikael.tast@anvianet.fi

kaantajamikaeltast.fi